Wil jij de taboes laten voor wat ze zijn en dat gaan doen waarvoor je hier op aarde kwam?

Laat jij alle vooroordelen zoals eng en spooky achter je en neem je de stap?

Is tarot iets wat je altijd al heeft aangetrokken?

Lees dan verder...TAROT


Omdat Rider Waite tarotkaarten; dit zijn de bekendste tarotkaarten, een oude beeldtaal is dien je kennis van de kaarten te hebben om ze te leggen. De kennis kun je gemakkelijk of moeilijk leren. Ik kies voor gemakkelijk en goed. Met een uitleg die een ieder kan begrijpen en waarbij er ruimte is voor humor.

Zo krijg je boeiende, leuke lessen die zorgen dat je de kaarten begrijpt waardoor je kunt leggen voor jezelf en voor anderen.   


Tarotkaarten zijn de spiegel van de ziel. Ze laten altijd dat zien wat er speelt of meer aandacht nodig heeft. Hierdoor kun je weer verder leren en verder komen op je (spirituele) pad. In Rider Waite tarotkaarten zie je meer dan alleen een voorspellende waarde ook de fases waardoor een ieder hier op aarde door gaat worden duidelijk zichtbaar. Boeiende kaarten die de levensloop van de mens laten zien waardoor ze je veel vertellen over het leven én waardoor je ook zelf tot een beter begrip komt van de eventuele obstakels waar je zelf doorheen gaat alsook een ander.

Waar ga ik je mee helpen?

*Iedere kaart wordt samengevat in een kernwoord hierdoor zijn ze gemakkelijk te onthouden.

*De uitleg is duidelijk en overzichtelijk.

*Door de combinatie te maken van kernwoorden, symbolen en de gehele tekening leer je snel en goed waar de kaart over gaat (dit lijkt lastig maar is gemakkelijk)

*Bij iedere kaart krijg je tevens achtergrondinformatie waardoor je de kaart beter kunt begrijpen.

*Elke les leer je een ander legpatroon hierdoor vergroot je de mogelijkheid om gerichte antwoorden te ontvangen.

*Je oefent op en met elkaar tijdens de les. Hierdoor kun je veilig oefenen en is er een mogelijkheid om vragen te stellen als je even vastloopt.


In het begin lijken de 78 kaarten overweldigend veel. Maar al gauw merk je dat dat wel meevalt. Stap voor stap met de duidelijke uitleg tijdens de les en op papier heb je de kaarten snel onder de knie.


De tarot stelt nooit teleur. De kaarten geven altijd aan wat waar is. De levenslessen die in de tarot liggen besloten kunnen je goed op weg helpen op jouw bewuste pad.


Studiebelasting:

*Je dient naast de uitgebreide lessen thuis flink te oefenen. Vaak de kaarten leggen en duiden zorgt dat je de kaarten goed leert kennen. Het oefenen is leuk want zo zeggen studenten: "Ik oefende de kaarten op mijn partner, m'n moeder, m'n vrienden en op mijn volwassen kinderen en kon ze al gauw goede tips en adviezen geven."


Meldt je NU aan en ontdek het zelf.

Start maandag 19 september 2022

Lestijd: 19:00u tot 22:00u.

Er zijn 12 lessen te volgen.

Kosten 240,=euro exclusief de tarotkaarten.Wil je liever eerst een proefles volgen? Dat kan. Een proefles is geheel GRATIS! En verplicht je tot niks. De eerst volgende tarotproefles is op 25 juli van 20:00u tot 21:30u. Vooraf aanmelden. De proefles is in mijn praktijk in Scherpenzeel.