Veel mensen vinden tarot eng en spooky. Er rust nog steeds een taboe op. Terwijl het maar gewoon kaarten zijn. Niks engs aan.

Is tarot iets wat je altijd al heeft aangetrokken?

Lees dan verder...

WIL JE GRAAG TAROTKAARTEN LEREN LEGGEN?

Meteen aanmelden: leer tarot in 12 lessen.

De tarotcursus start 21 januari 2023.


De Kracht van TAROT


Omdat Rider Waite tarotkaarten; dit zijn de bekendste tarotkaarten, een oude beeldtaal is dien je kennis van de kaarten te hebben om ze te leggen. De kennis kun je gemakkelijk leren. Met een uitleg die een ieder kan begrijpen en waarbij er ruimte is voor humor.

Zo krijg je boeiende, leuke lessen die zorgen dat je de kaarten begrijpt waardoor je kunt leggen voor jezelf en voor anderen.


Een voorspellende kaart trekken

Tarotkaarten zijn de spiegel van de ziel. Ze laten altijd dat zien wat er speelt of meer aandacht nodig heeft. Hierdoor kun je weer verder leren en verder komen op je (spirituele) pad. In Rider Waite tarotkaarten zie je meer dan alleen een voorspellende waarde ook de levensfases met elk hun eigen probleem worden duidelijk zichtbaar. Boeiende kaarten die de levensloop van de mens laten zien waardoor ze je veel vertellen over het leven.

Weet je al dat je tarotkaarten wil leren lezen? Meld je nu aan.

Waar ga ik je mee helpen?

*Iedere kaart wordt samengevat in een kernwoord hierdoor zijn ze gemakkelijk te onthouden.

*De uitleg is duidelijk en overzichtelijk.

*Door de combinatie te maken van kernwoorden, symbolen en de gehele tekening leer je snel en goed waar de kaart over gaat (dit lijkt lastig maar is gemakkelijk).

*Bij iedere kaart krijg je tevens achtergrondinformatie waardoor je de kaart beter kunt begrijpen.

*Elke les leer je een ander legpatroon hierdoor vergroot je de mogelijkheid om gerichte antwoorden te ontvangen.

*Je oefent op en met elkaar tijdens de les. Hierdoor kun je veilig oefenen en is er een mogelijkheid om vragen te stellen als je even vastloopt.


*In het begin lijken de 78 kaarten overweldigend veel. Maar al gauw merk je dat dat wel meevalt. Stap voor stap met de duidelijke uitleg tijdens de les en op papier heb je de kaarten snel onder de knie.


*De tarot stelt nooit teleur. De kaarten geven altijd aan wat waar is. De levenslessen die in de tarot liggen besloten kunnen je goed op weg helpen op jouw bewuste pad.


Studiebelasting:

*Je dient naast de uitgebreide lessen thuis te oefenen. Vaak de kaarten leggen en duiden zorgt dat je de kaarten goed leert kennen. Het oefenen is leuk want zo zeggen studenten: "Ik oefende de kaarten op mijn partner, m'n moeder, m'n vrienden en op mijn volwassen kinderen en kon ze al gauw goede tips en adviezen geven."


Meld je nu aan en ontdek het zelf.

Start zaterdag 21 januari 2023

Lestijd: 10:00u tot 13:00u.

Tarot leren in 12 lessen.

Kosten 240,=euro exclusief de tarotkaarten.Verder lezen over tarot? Dat kan hier en hier.

Aanmelden gratis magische inspiratiemail? Doe dat hier.