Over mij

Ik ben Karin Looijs. Inmiddels 56 jaar. Na heel wat omwegen, en veel cursussen later (ontvangen en gegeven), en oke nogal wat jaren later... ben ik 2021 gestart met Aarde Kracht en IK. Binnen Aarde Kracht en IK tracht ik spiritualiteit, magie en tarot dichter bij een ieder te brengen die hier interesse in heeft.

Dit doe ik door blogs te schrijven, tarotconsulten geven en de magische inspiratiemail.

Hoe kwam ik er zoal bij? Allereerst door mijn contact met mijn spirituele gidsen. Daarnaast heb ik contact met mijn hogere zelf. Het zorgt beide dat je soms dingen weet die je nog niet kan weten. De boeken die ik heb gelezen en lessen die ik heb gevolgd zijn zeker van waarde geweest maar dan vooral om me gesterkt te voelen in wat ik al lang deed. Leven vanuit m'n gevoel. Niet dat ik m'n verstand niet gebruik: Juist wel! Alleen staat dat niet constant aan of voorop. Ik volg vooral mijn hart. Je hart volgen doe je door de dingen te doen die je heel blij maken. Je hebt vertrouwen nodig om je hart te volgen. Het vertrouwen heb je dan vooral nodig om alle tegens die je hierdoor krijgt het hoofd te bieden. Zo kun je daarna dat gaan doen wat je geheel van binnenuit wil.


Het is zo jammer dat we zijn afgeleerd om ons hart te volgen. Vaak is dat ontstaan door de omgeving. We zijn nu eenmaal groepsdieren. We volgen onze omgeving. Dat is in de meeste gevallen handig, je leert door na te doen als je klein bent. Zo leer je schrijven en rekenen maar ook zoiets als afwassen. Handig dus. Maar je hart volgen is iets wat persoonlijk is, het is immers je hart. Een boek kan je helpen het te vinden maar ook dan telt weer wat vind jij? Ik kan je helpen het te vinden... Maar ik zal je vooral aansporen met vragen als wat vind jij? Waar wordt jij nou helemaal gelukkig van? Ben jij gelukkig? Tevreden? Heb jij een levensdoel? Heb jij (nog) dingen die je graag wil doen? En dan volgen er nog meer vragen??? Want ben jij in balans? Hoe groot is jouw vertrouwen? Hoe zit het met jouw kracht, en dan bedoel ik jouw innerlijke kracht? Al deze vragen gaan uiteindelijk een antwoord van jou krijgen, als je dat wil.

Alles draait bij Aarde Kracht en IK om dat wat JIJ VOELT.


Ik hoop je te mogen begroeten bij de magische inspiratiemails, of tijdens een consult.

Harte groet,

KarinA b r a c a d a b r a

A b r a c a d a b r

A b r a c a d a b

A b r a c a d a

A b r a c a d

A b r a c a

A b r a c

A b r a

A b r

A b

A