Over mij

Ik ben Karin Looijs. Inmiddels 56 jaar. Na heel wat omwegen, en veel cursussen later (ontvangen en gegeven), en oke nogal wat jaren later... ben ik vorig jaar gestart met Aarde Kracht en IK. Binnen Aarde Kracht en IK tracht ik spiritualiteit, magie en tarot dichter bij een ieder te brengen die hier interesse in heeft.

Dit doe ik door les te geven en workshops te houden.

Hoe komt iemand erbij hierin les te geven? Allereerst door mijn contact met mijn spirituele gidsen. Daarnaast heb ik contact met mijn hogere zelf. Het zorgt beide dat je soms dingen weet die je nog niet kan weten. De boeken die ik heb gelezen en lessen die ik heb gevolgd zijn zeker van waarde geweest maar dan vooral om me gesterkt te voelen in wat ik al lang deed. Leven vanuit m'n gevoel. Niet dat ik m'n verstand niet gebruik: Juist wel! Alleen staat dat niet constant aan of voorop. Ik volg vooral mijn hart. Je hart volgen doe je door de dingen te doen die je heel blij maken. Je hebt vertrouwen nodig om je hart te volgen. Het vertrouwen heb je dan vooral nodig om alle tegens die je hierdoor krijgt het hoofd te bieden. Zo kun je daarna dat gaan doen wat je geheel van binnenuit wil.


Het is zo jammer dat we zijn afgeleerd om ons hart te volgen. Vaak is dat ontstaan door de omgeving. We zijn nu eenmaal groepsdieren. We volgen onze omgeving. Dat is in de meeste gevallen handig, je leert door na te doen als je klein bent. Zo leer je schrijven en rekenen maar ook zoiets als afwassen. Handig dus. Maar je hart volgen is iets wat jij alleen maar kan, het is immers jouw hart. Een boek kan je helpen het te vinden maar ook dan telt weer wat vind jij? Ik kan je helpen het te vinden... Maar ik zal je vooral aansporen met vragen als wat vind jij? Waar wordt jij nou helemaal gelukkig van? Ben jij gelukkig? Tevreden? Heb jij een levensdoel? Heb jij (nog) dingen die je graag wil doen? En dan volgen er nog meer vragen??? Want ben jij in balans? Hoe groot is jouw vertrouwen? Hoe zit het met jouw kracht, en dan bedoel ik jouw innerlijke kracht? Al deze vragen gaan uiteindelijk een antwoord van jou krijgen, als je dat wil.

Alles draait bij Aarde Kracht en IK om dat wat JIJ VOELT.

Dit vindt plaats bij het leukste uitje: intuïtief schilderen en mandala tekenen.

Bij de cursus Intuïtie als raadgever en bij de opleiding spirituele magie.

En zelfs bij tarot. Natuurlijk draait tarot om kennis van de kaarten, maar tegen de tijd dat je die kent zal je merken dat er ruimte is om jouw gevoel te laten spreken samen met de kaarten.


Ik hoop je te mogen ontmoeten tijdens de lessen die ik geef.

Harte groet,

KarinA b r a c a d a b r a   

A b r a c a d a b r

A b r a c a d a b

A b r a c a d a

A b r a c a d

A b r a c a

A b r a c

A b r a

A b r

A b

A