Hoe vaak heb jij al in jezelf gedacht: "Magie daar zou ik wel eens wat mee willen doen..." OF "Spiritualiteit dat is wel interessant maar..."

Kom je er niet aan toe? Maakt jouw omgeving dit jou lastig?

Stop en laat dit achter je. Neem de stap naar wat jij wil.

Ga naar jouw stem luisteren, jouw stem van waarheid: jouw kracht.

Lees verder en kijk en voel hoe de opleiding spirituele magiër bij je past.


OPLEIDING SPIRITUELE MAGIËR

Opleidingsduur: 2 jaar.


Jaargang 1

Uitgangspunt 1e jaar: Vanuit vrede en liefde neem je energie waar in alle dimensies, dat wat jou voor uit helpt en de hele wereld.

Het eerste jaar krijg je vooral les in bewust-worden. Dat houdt het volgende in:

>Je wordt als je dat nog niet bent, wakker, dit betekent dat je spiritueel ontwaakt.

>Je leert tijdens de lessen hoe je in contact komt met je hogere zelf waardoor je bewustwording als het ware van zelf gaat.

>Je leert te luisteren naar je hart . Je leert al doende als je aandacht schenkt aan hart je dat je steeds meer jezelf wordt.

>Je wordt niet meer afgeleid door je (ego)wil, je emoties en/of anderen bepalen niet meer jouw leven,

>Je hebt geen hele gesprekken meer tussen je denken en je voelen of tussen anderen om je heen en jezelf: je voelt je gewoon JIJ.


In het eerste jaar komt o.a. aan bod: De magie van planten, innerlijk kind, bewust worden, engelen, gidsen, chakra's, emotie, intuïtie, mandala, labyrint, geloof, vertrouwen, pendelen, hogere zelf, kracht, paranormale vermogens, wensen, manifesteren, affirmeren en nog veel meer!

Meteen aanmelden voor de opleiding Spirituele Magiër.

Hoe ga ik je helpen?

*Er is veel aandacht voor jouw kracht en hoe je als je uit het veld geslagen bent telkens weer de weg naar kracht terugvindt. Je krijgt hier allerlei technieken voor aangeleerd.

*Je krijgt gerichte opdrachten om jouw intuïtie te vergroten.

* Er zijn veel lessen die je kennis vergroten over spiritualiteit en bewustwording , deze worden uitgelegd en de oefeningen uit het werkboek helpen je verder.

*Lessen zijn overzichtelijk en in duidelijke taal geschreven. Stap voor stap breidt je jouw kennis uit.

Aanmelden proefles Spirituele Magie


*Werkboek:

Het werkboek is uniek en de enigste in zijn soort, speciaal geschreven voor deze opleiding. Het werkboek bevat uitgebreide lessen. Naast diepgaande kennis over ieder onderwerp vindt je hier ook opdrachten, invulpagina's en achtergrondinformatie.Tijdens de les worden alle hoofdstukken uit het boek behandeld. Het werkboek is een echt doe-boek. Er staan oefeningen in die we soms in de les doen maar veelal zul je deze thuis dienen te oefenen. Alle lessen zijn erop gericht om je steeds meer in contact te brengen met je zelfbewuste zelf. Je gaat steeds meer jouw eigen stem horen en daar ook naar handelen. De lessen zijn veelal leuk en gemakkelijk te volgen en worden altijd toegelicht. Stap voor stap leer je dat wat je nodig hebt om voor uit te komen.


Naslagwerken:

*De magie van planten, hierin een uitgebreid overzicht van de magische waarde en toepassingen per plant, wezen van de plant en waarschuwingen.

*Naslagwerk over engelen met hierin een overzicht van de aartsengelen en hun werkzaamheden.

*Naslagwerk over nummerologie vanuit meerdere invalshoeken omschreven.Studie belasting:

*Alhoewel dit voor een ieder anders is ben je naast de uren op school zo'n 2 a 4 uur per week bezig om de opdrachten te voltooien. Echter jouw bewustwording en je ware stem zal daardoor voor uit gaan waardoor je merkt dat de tijd die je hierin steekt als het ware vanzelf gaat.Jaargang 2

Uitgangspunt 2e jaar: Bewustwording en magie zijn jouw geboorterechten; je bent dit met heel jouw wezen daardoor is magie meer dan een wens.

Met jouw kracht en de opgedane kennis uit het eerste jaar gaan we in het tweede jaar starten met magie.

>Uniek aan deze opleiding is dat je leert om zelf een spreuk/spell te maken die ook echt werkt. Zo kun je altijd ter plekke waar je ook bent jouw magie uitoefenen wanneer dat nodig blijkt (je hebt geen "receptenboek"nodig).

Natuurlijk is het fijn dat er tegenwoordig veel voorhande is maar echte magie ontstaat door:

>Het krachtige wonder die jij zelf bent te combineren met de energie die je extra aandacht en focus geeft;

>Er gaat plaatsvinden wat je wenst.

Door de opdrachten die je krijgt daadwerkelijk in de praktijk te brengen weet je steeds beter hoe energie werkt en wordt je hier onderdeel van. Daar waar je je voorheen misschien wel eens afvroeg waarom er zoveel aan je voorbijtrok kun je nu vanuit je zelfbewuste vredige zijn dat naar je toe halen wat jij wenst zodat je kunt creeëren.


Aan bod komt o.a.: de maan, schaduwboek, de zon, de planeten, machten en krachten, vuurkracht, windkracht, waterkracht, aardekracht, weekdagen, planetaire uren, spreuken, kleuren, kaarsen, wierrook, symbolen, touw, voorspellende tarot, >>>en hoe, wanneer en waarom je dit inzet. Dit is een greep uit de lesstof er is zoveel te leren...


Hoe ga ik je hierbij helpen?

De toetsmomenten helpen je om te laten zien of je de les begrijpt, om werkelijk aan de slag te gaan en het helpt om te leren en te oefenen. Er wordt hier dan ook tijdens de lessen aandacht aan geschonken:

*Stap voor stap krijg je inzicht, de juiste tools aangereikt, oefen je de opdrachten en ga je aan de slag met het werkboek. Opdrachten zijn o.a:

*Je maakt 2 maal een maankalender waarbij je het geleerde toepast.

*Je houdt een schaduwboek bij waarin je al jouw spells en spreuken bewaart.

* Je voert 1x per week een spell uit die al bestaat.

*Werkboek:

Het unieke werkboek is speciaal samengesteld voor deze opleiding. Bij het tweede leerjaar ontvang je een tweede werkboek. Ook hierin achtergrondinformatie, invulopdrachten en opdrachten voor thuis. Naast de omvangrijke kennis die het bevat is het een doe-boek waarbij je wordt uitgenodigd om aan de slag te gaan.


Naslagwerken:

-Kaarsen: De werking van kaarsen met een onderscheid in kleuren, soorten en toepassing.

-Wierrook: Een uitgebreid overzicht van wierroken en hun toepassingen.

-Kleuren: Kleuren en hun diepgaande werking hebben bij alle toepassingen een andere betekenis, een goed overzicht dat je snel verder helpt.

-Symbolen: symbolen zijn in iedere cultuur, eeuw en groep verschillend. Een overzicht van enkele symbolen die je in magische toepassingen kunt gebruiken.

Aanmelden gratis proefles Spirituele Magie.


Studiebelasting:

*Vijf a zeven uur per week.

* Spirituele Magie is een manier van leven. Het studeren en verder komen op je pad is geen hobby. Zeker in het tweede jaar is dit iets waar je rekening mee dient te houden.Wat levert deze opleiding je op?


*Je staat krachtiger in het leven.

*Je voelt je één met alles en niet in de laatste plaats met jezelf. Je gaat je verbonden voelen met alles en iedereen.

*Je leert hoe je werkelijk magisch kunt creeëren.

*Je wordt zelfbewuster en weet antwoorden binnen jezelf te vinden.

*Je leert te berusten in wat is. Je trekt positiviteit aan.

*Je kunt er voor kiezen om inwijdingen te ontvangen (maar dit is zeker niet verplicht).


Magie is een veelomvattend wonder dat altijd werkt.


Je kunt les volgen op:

>Vrijdag/zaterdag (aaneengesloten) 7X per jaar . Lestijd van 9:30u tot 16:00u.


Kosten 896,= per jaar.

Geef je nu op en ontvang bij inschrijving:

>Het UNIEKE werkboek en naslagwerken.

>BONUS> 20 euro korting op het inschrijfgeld.

>PLUS DE EXTRA BONUS: KABBALISTISCHE HOROSCOOP OP MAAT BIJ INSCHRIJVING

>BONUS> Extra korting (je betaalt 15,= euro i.p.v. 25,=euro) voor een tarotconsult zolang je student bij Aarde Kracht en IK bent.

>BONUS>De extra korting voor een tarot consult is er ook voor jouw familie en vrienden.


Vraag infomatie aan voor een overzicht van de te volgen lessen. Dit kan via info@aardekrachtenik.nl of kijk bij aanmelden. Op dit moment is de inschrijving gesloten. Heb je interesse dan kun je op het e-mail adres informatie aanvragen.