Toen ik pas starte met magie wilde ik meteen alles kunnen. Dat lukte jammer genoeg niet meteen. Ik was op dat moment arm. Ik kon nauwelijks m'n kop boven water houden. Na vele pogingen om met magie mijn leven te verbeteren ontstond de wensbal. De wensbal helpt om jouw wens meer kracht te geven. Zo heb je veel meer kans dat je wens ook echt uitkomt.

·       Wensballen die jouw wens binnen je bereik brengen…


Niet veel later merkte ik dat de sfeer in huis slecht was. Misschien was het daarom wel dat ik geen rooie cent had. Ik maakte van wat ik hier en daar nog had liggen een klein magisch boeketje. Dit was het startpunt van de magische bloemencreaties. Tegenwoordig maak ik ze zo (zie foto) Het werkt!

·       Boeketjes die de harmonie in je huis bewaren of herstellen…
>Magische Creaties die mooi zijn om naar te kijken gemaakt door een echte bloemsierkunstenaar.

>Het zijn Magische Creaties door de kruiden en kleuren die erin zijn verwerkt en hierdoor hun werking afgeven.

>Houdbare Magische Creaties doordat ze zijn gecreëerd van materialen zoals foam, zijde en kunststof.


Bestellen en kijken doe je : via Kunst van Kaatje.

Wil je langskomen en uitkiezen? Laat dit dan even vooraf weten(dan maken we een afspraak). Ook voor vragen, specifieke bloemen-creatie-wensen.
Wil je graag spiritueel verder groeien?

Heb je interesse in magie, tarot en spiritualiteit?

Zou je graag iedere week magische inspiratie in je inbox willen hebben? Gratis? Aanmelden kan hier. Je ontvangt dan iedere week een mail over: Tarot, magie of spiritualiteit. Er staat altijd een nuttige tip in die je meteen kunt toepassen. Als cadeau voor het inschrijven op de gratis magische inspiratiemail ontvang je tijdelijk: het e-book de kracht van de dag. Meer informatie