Natuurlijke Magische Spirituele Creator


Wil jij ook zo graag midden in het leven staan, in contact met jezelf en met de natuur om je heen? Wil je meer over spiritualieit leren? De kunst van magie leren en kunnen inzetten? Dat kan je allemaal leren. Tijdens de uitgebreide, 2-jarige opleiding van Aarde, Kracht & IK leer je alles hierover. De opleiding is uniek en de enige in zijn soort.


Jaar 1

Gedurende de opleiding ga je in het eerste jaar werken aan je IK-kracht. Samen met je docent en met je klasgenoten ga je leren je spiritualiteit en intuïtiviteit te vergroten; je leert jezelf opnieuw herkennen. de lessen die je gaat volgen, gaan o.a. over oordelen, dankbaarheid, het volgen van je hart maar ook over spirituele gidsen, engelen en de bron. Je leert bijvoorbeeld om mandala's te maken of je chakra's in balans te krijgen. In het eerste jaar gaan we met name aan de slag met de toepassing met technieken en oefenen in het dagelijks leven. Het toepassen van wat je hebt geleerd en het weten dat je dit kan, is erg belangrijk; hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed tijdens de opleiding.

Het versterken van jouw ik en de lessen magische plantenkennis zijn de rode draad in het eerste jaar. Dit is echter slechts een greep uit het uitgebreide programma. Wil je meer informatie? Neem dan contact op via de contactpagina.


Jaar 2

In het tweede leerjaar ga je samen met je docent en klasgenoten aan de slag met de Magische Kunsten en het vergroten van jouw energie. De rode draad in dit jaar is het leren om te leven aan de hand van de maancyclus. Door verbonden te zijn met de maan, krijg je inzichten over welke energieën er op Aarde zijn, wat je sterker zal maken in het dagelijks leven. Daarnaast leer je over energieën, die gerelateerd zijn aan o.a: de 4 seizoenen, de weekdagen, de planeten, de elementen, kleuren, wierook etc. Overal om ons heen is energie. Door over deze energieën te leren, kan je jouw magische, spirituele plaats innemen.

Halverwege leerjaar 2 leer je jouw opgebouwde kracht in te zetten en te bundelen met de stof uit het eerste en het tweede jaar. Je weet door de oefeningen en de theorie die je aangereikt krijgt precies wat wel en niet werkt. Tot slot krijg je op het eind van de opleiding les over tarot.

De opleiding is erg uitgebreid en er komen veel verschillende onderwerpen aan bod. De hierboven genoemde onderwerpen zijn slechts een kleine greep uit het programma. Voor meer informatie kan je de gratis proefles aanvragen en/of contact opnemen via de contactpagina.

Aan het einde van deze opleiding sta je krachtig in je schoenen en weet je hoe groots jij in werkelijkheid bent.
Je kunt werken met energie, je weet jouw unieke gaves in te zetten. Natuurlijke spirituele magie past jou als een goedzittende jas.


Algemene informatie


Je krijgt les van een ervaren docent. De lessen zijn boeiend, gezellig en warm. Tijdens de opleiding zal je werken a.d.h.v. een werk-en lesboek. Deze zit inbegrepen in de cursusprijs. De lessen zullen gegeven worden in Scherpenzeel, Gelderland. De tarievenlijst, opstartdata en meer informatie vind u in de proefles.


Nog niet overtuigd? Vraag dan hier je gratis proefles aan. Momenteel zijn de lessen in volle gang er zal begin 2022 een nieuwe inschrijfronde zijn voor de uitgebreide opleiding Natuurlijke Magische Spirituele creator.