Kan ik niet een andere les?

Heel vaak krijg ik de vraag of dat ik niet één les uit de tweejarige opleiding Spirituele Magiër wil geven. Bijvoorbeeld het gidscontact en het bevorderen van paranormale gaven is een veel gevraagde uitgezonderde les die men wil volgen. Dat begrijp ik wel... Als ik van A naar B ga wil ik ook het liefste gewoon rechtstreeks en sla ik de tussenstops over. De tussenstops die lijken vaak onbelangrijk maar doordat je daar oplaadt kun je weer verder met frisse moed en energie. De tussenstops tijdens de opleiding Spirituee Magiër zijn dermate belangrijk omdat je hier je voorbewerking doet die je als je bij de paranormale les en of gids les bent aanbelandt de juiste modus biedt om dit te kunnen. Met andere woorden in elke les die ik geef zit datgene wat je nodig hebt om je paranormale vermogens/gidscontact ook daadwerkelijk te ontplooien en mits je de oefeningen uitvoert ook echt maken dat dit lukt.

Zo zijn er ook vragen van klanten die gaan over het volgende: "Kun je me niet "een truukje" leren om iets magisch te krijgen?"

"Ja dat kan... Maar dat bestaat eigenlijk niet. Om iets magisch te krijgen dien je te weten hoe dat energie werkt. Als je weet hoe en hoe je daar mee om dient te gaan dan weet je dat het er altijd al was en is. Als het er al is dan heb je geen "truukje" nodig..."

"Ach toe nou, doe even sim salabim..."

"Tja, ik ben geen juke box waar je een muntje in gooit en magische muziek weerklinkt. Magie is meer dan "een truukje." It's a way of life. Door deze manier heb je steeds minder "truukjes"nodig om het leven van alle dag aan te kunnen."

"Kun je dan niet voor mij...?"

Zo'n gesprek kan heel lang doorgaan. Magie dient bij je te passen anders kan je er net zo goed niet aan beginnen. Het valt of staat dus niet, met magisch alles oplossen. Het start bij verbeter de wereld en begin bij jezelf. Daardoor los je een groot deel van jouw problemen op. Helpt het om magisch iets tot stand te brengen? Meestal wel. Dat begint bij je intentie en het volharden daarvan. Eén woord (en nog een heleboel andere dingen) kan voldoende zijn om de energie een boost te geven zodat iets positief verloopt. Dat lijkt "een truukje" maar het heeft te maken met hoe dat je er in staat. Hoe krachtig ben je? Hoeveel weet je zodat datgene wat je wil ook daadwerkelijk lukt? Wat blokkeert je? Wat wil je werkelijk doen? Dus wat heb je ervoor over?

"Wacht 'ns even," zegt dezelfde klant: "Gewoon sim salabim!"

Magische woorden zijn gewoon maar letters.

Leer alsjeblieft niet alsmaar "truukjes." Ga de ervaring aan. Leer om krachtiger in het leven te staan zodat het leven voor het grootste gedeelte magisch is. Is de nood hoog? Dan is magie zeker op zijn plaats. Wil je zomaar wat letters? Internet, boeken en beurzen hebben er genoeg.

Sim salabim is een verbastering wat zoiets betekent als gelijken die door gelijken geheeld dienen te worden. Ik weet niet of dat dat de bedoeling van de klant was.

Wil je meer info? Surf gewoon wat rond op de site. Mailen mag ook: info@aardekrachtenik.nl